Braassem Summer Regatta zeilen met de RS Aero

De Braassem Summer Regatta heeft dit jaar een nieuwe boot in de entry-list staan, de RS Aero. En je kunt meedoen, ook als je geen boot hebt: Er zijn nog 4 boten beschikbaar. Voor (minimaal) 10,- per dag. De huuropbrengst gaat naar Sailability Nederland, stichting die zeilen voor mensen met een beperking mogelijk maakt op verschillende plaatsen in Nederland.

DE RS Aero, HISWA boot van het jaar 2015 en inmiddels international ISAF erkende klasse is super licht en daardoor zeer makkelijk te varen is. Kracht hiervan is dat de boot ergonomisch beter in elkaar zit voor zowel jeugdige zeilers als volwassenen. De boot zet een nieuwe standaard in het eenmans zeilen en is voor zeilers van 35 – 95 kilo lichaamsgewicht.
Nieuwe wedstrijdklasse

Komend jaar zal RS Sailing extra investeren in het groeien van de RS Aero klasse. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Aankomende zomer, is het Europees Kampioenschap in Travemuende, Duitsland. In Nederland organiseert RS Sailing en Aquavitesse een aantal activiteiten om de Nederlandse vloot te activeren.

Wil je meedoen? Gebruik het contact formulier op deze webstek!

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.