RS Aero bij de Allianz Regatta – Hempel World Cup!

Tijdens de Allianz Regatta op het Markermeer zal voor de Olympische klassen de Hempel Word Cup van 31 mei tot 4 juni 2022 gevaren worden. RS Sailing heeft vanuit de Hempel World Cup organisatie de uitnodiging ontvangen om onder het thema de toekomst van het zeilen, deel te nemen waarbij toekomst en duurzaamheid centraal staat. Zo zal er naast de nieuwe Olympische disciplines IQFoil en Formula Kite, o.a. gebruik worden gemaakt van RS’s nieuwste elektrisch aangedreven RIB, de RS Pulse 63, elektronische baanmarkeringen, live tracking, etc.

Dit is voor de internationale RS Aero Class Association, de RS Aero Klasse Organisatie Nederland en RS Sailing, een grote wens en een uitgelezen kans om direct naast de nieuwe en gevestigde Olympische klassen zich, zowel nationaal als internationaal, van haar beste kant aan de watersportwereld te laten zien.

Om de internationale zeilers en nieuwe zeilers te ondersteunen zal RS Sailing maar liefst 20 charter boten beschikbaar stellen en hiermee de ontwikkeling en groei van de klasse verder mogelijk te maken.

Vanwege de verlate notificatie hebben we een gereduceerd tarief af kunnen spreken van €190 als je je inschrijft voor 12 mei, na 12 mei zal het inschrijfgeld €290 bedragen. Een aanpassing op de Notice of Race zal spoedig via Manage2Sail gecommuniceerd worden.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de websites van Allianzregatta.org en Manage2sail. Meer informatie over de RS Aero Charter boten is te vinden op RSSailing.club