Officiële oprichting RS Aero Klasse Organisatie Nederland

Op 2 februari 2022 is de RS Aero Klasse Organisatie Nederland opgericht. De RS Aero is al enige tijd te vinden op de Nederlandse wateren. Met een steeds groter wordende groep enthousiaste en sportieve zeilers is het hoog tijd om deze klasse een zetje te geven naar verdere groei. De strijd aangaan, meerdere malen per jaar, met een grote vloot RS Aero’s. Trainen op verschillende locaties in ons mooie land, samen met andere klasse-leden, door een trainer die de RS Aero goed kent. Tijd dus voor een geformaliseerde klasse-organisatie die de klasse in haar groei kan ondersteunen en veel moois kan bieden voor de zeilers, zowel jong als oud. 

Met de klasse organisatie kunnen we op meer gecoördineerde wijze de RS Aero een niet meer weg te denken zeilklasse maken in Nederland. Samen met het Watersportverbond en de verenigingen door het land kunnen we het onbetwiste bestaansrecht van de RS Aero verder verstevigen, onder andere door de opbouw van een jeugdgroep. De RS Aero is een ideale overstapboot voor de jeugd.  

Daarvoor hebben we jullie natuurlijk hard nodig. We willen hier samen met jullie de komende tijd veel energie in gaan steken. Wat zou het mooi zijn als we binnenkort tussen de 20 en 30 Nederlandse boten aan de start van het ONK kunnen krijgen. Of met een grote groep kunnen afreizen naar buitenlandse evenementen. Goed getraind en vol enthousiasme.

Samen gaan we dat voor elkaar krijgen.

Binnen nu en 3 jaar willen we een groot veld RS Aero zeilers op het water zien. En zeker ook een groep ambitieuze jeugdzeilers.

We gaan meerdere trainingen organiseren door het land, te beginnen zaterdag 2 april op de Vrijbuiter. Deze gelegenheid zullen we meteen gebruiken voor een Oprichtingsborrel. Schrijf deze dag dus in je agenda. Daar kunnen we elkaar nog beter leren kennen. Laat weten wat jullie wensen zijn ten aanzien van de Klasse Organisatie.

Verder zullen wij ervoor zorgen dat we bij diverse evenementen als RS Aero klasse worden uitgenodigd.

Wordt snel lid!

Voor €40,- per jaar ben je dat al (€25,- voor jeugd tot 18 jaar en studenten). We zullen ervoor zorgen dat deze contributie goed besteed is zodat onze klasse gezond kan groeien. Denk hierbij ook aan kortingen bij evenementen en trainingen of merchandise. Daarnaast zijn we samen met Aquavitesse als dealer van de RS Aero in gesprek over eventuele acties of kortingen of bijvoorbeeld kortingen bij boot-verzekeringen.

Kijk voor ons klasseplan en de statuten van de vereniging hier op onze website. Laat van je horen via de inschrijfknop op de website www.rsaero.nl of stuur direct een email naar info@rsaero.nl en we sturen je het inschrijvingsformulier.

Oprichtingsbestuur

Arwin Bos, voorzitter
Robert Moorman, secretaris

Vincent Viool, penningmeester

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.