RS Aero 5 jeugd training

Loosdrecht 21 augustus 2022

De jeugd heeft de toekomst en daarom zijn we extreem trots dat we in ons oprichtingsjaar als nieuwe klassenorganisatie nu al vijf jeugdleden tot de mooie groep mogen rekenen. Daar hoort natuurlijk ook een allereerste jeugdtraining op het water van de Loosdrechtse plassen bij. Zes jeugdzeilers (leden en gasten) hebben, onder bezielende leiding van trainer Niels een mooie en leerzame training gekregen met een heerlijke nazomerzon en een heerlijk lopend windje. 

Er werd genoten van het zeilen door Aero jeugdlid Kobe (die helemaal naar Loosdrecht was afgereisd met zijn vader Tim) en door Vrijbuiters Aimi, Noa en Jara.

Mooi ook om te zien dat twee enthousiaste opstappers kennis wilde maken met de Aero. Alexander en Christopher Hartsink, beide getalenteerde jeugdzeilers konden hun skills tonen in deze snelle en lichte boten. Dank aan Erikjan en Daniëlle voor het beschikbaar stellen van hun boten!

De mooie samenwerking die is ontstaan met onze Belgische Aero vrienden smaakt naar meer. België heeft eveneens een mooie jeugdgroep in de Aero en we hopen nog vaak met hen samen te trainen op verschillende locaties. We willen Tim en Kobe dan ook zeer bedanken dat ze helemaal naar Loosdrecht zijn gereden voor deze training.

Komend weekend volgt een mooie training op de Westeinder Plassen voor Aero zeilers van alle leeftijden, met over de 10 aanmeldingen! De klasse groeit hard en de sfeer is fantastisch. Dit is ook terug te zien in het aantal aanmeldingen voor het ONK in Bruinisse in september.

Wil je de RS Aero ook een keer uitproberen of meer weten over onze klassenorganisatie, neem dan contact op met Robert Moorman, secretaris@rsaero.nl

Tags:

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.